DISCTÈRICS

L’equip gironí d’ultimate frisbee, Disctèrics, em va encarregar un logotip i la nova equipació per la temporada vinent.

El logotip és un punt important per l’equip per tant vaig realitzar una proposta molt simple i potent amb una tipografia de traç i una serifa ample, donant-li un contorn gruixut per compactar-lo.

Un cop realitzat el logotip vaig crear un escut a partir d’ell, amb els dos edificis emblemàtics de la ciutat, Sant Fèlix i al Catedral. Amb el mateix contorn de l’escut vaig realitzar-ne un altre amb les tres lletres més representatives del nom de l’equip.

Pel que fa a l’equipació vaig col·locar el logotip en gran al pit agafant tot el protagonisme de la samarreta deixant la part inferior lliure per posar-hi els quatre rius de l’escut de la ciutat. La part del darrera a la part superior hi vaig col·locar una estelada petita, tot seguit el nom del jugador amb el número en més gran amb la mateixa tipografia que el logotip i a la part inferior, els quatre rius de l’escut de la ciutat de fons amb l’escut abreviat.

Els pantalons de l’equipació en la cama dreta hi vaig col·locar els quatre rius de fons i l’escut abreviat, deixant lliure la cama esquerra pel número.